zaterdag 2 februari 2013

Even een vraagje

Ondertussen is het gelukt, met dank aan Wendy!!!!!!

Zo snel kan het dus gaan, een vraag en binnen een paar uur, met hulp van mede bloggers gevonden en gelukt, leuk hoor, bloggen!!!!

Bedankt!

Hallo allemaal. Ik hoop dat jullie mij (of eigenlijk ons) kunnen helpen. Mijn moeder heeft een blog aangemaakt. Ze is ook al zo'n freubelkont, (sterker nog, ik ben door haar aangestoken), maar nu lukt het ons niet om "volgers" op haar blog te krijgen, want we weten niet hoe we die gadget erop moeten zetten. Bij mijn blog werkt het zo dat ik via ontwerp, naar indeling ga. Dan op gadget toevoegen klik en dan kan ik links uit het tevoorschijn gekomen lijstje kiezen uit "volgers toevoegen" (of zoiets) Maar........mijn moeder krijgt die optie niet....?! Wie weet er raad?? Ze heeft een Google+ account. Haar blog adres is: www.zolderuurtjes.blogspot.nl Ze heeft er al een paar berichtjes opstaan en ik wil heel graag haar (eerste!!!!) volger worden, maar dat lukt dus niet. Als iemand raad weet horen we het heeeeel graag.

Ben ik de afgelopen dagen erg druk geweest met pipo wagen, knutselen, freubelen, werken, school van de kinderen, computer die steeds bezet is (door de kinderen, grrrr) en natuurlijk met Jade. het gaat goed met haar arm, maar het is erg onhandig en ze heeft weer meer hulp nodig bij de dagelijkse dingen, dus weinig tijd om te bloggen.
Kom gauw weer terug hoor!!

Fijn weekedn verder en veel liefs,
Daphne

10 opmerkingen:

 1. Hoi Daphne, ik heb je mams een berichtje gestuurd, misschien kan ik helpen.
  Knuffel, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik zit net te kijken en ik denk dat als je naar "gadget toevoegen" gaat, je naar "meer gadgets" aan de linker kant moet gaan, daar staat namelijk bij mij de gewone "volgers" gadget.

  succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Daph, ik denk dat het nu klaar is, probeer het nog maar eens een keer als je tijd hebt.
  kus mam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Joepie, gelukt! Je mams heeft er nog een volger bij hoor :)
  En dank je voor je lieve berichtje, hij is wakker ja, maar ik ga 'm nu toch weer lekker naar bed sturen.
  knuffel en fijne avond, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat het gelukt is met hulp van Wendy, ga gauw even een kijkje bij je moeder nemen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wil wel op je moeders blog kijken, maar op de 1 of andere manier kan hij dit blogadres niet vinden

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Daphne, ben even bij je moeder langs gewandeld en heb me mee op haar lijstje gezet. Ik gezelliger beginnen met een paar volgers en vermits je zegt dat je de creativiteit van haar hebtkan het alleen maar plzierig zijn om haar te volgen.
  Groetjes

  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Daphne, ik heb hetzelfde als Jolanda. Ik kan het blog adres van je moeder ook niet vinden. Wil je het svp neerzetten als je tijd hebt ;)
  Liefs, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik ben volger van der geworden...mooie kaartjes zeg.

  BeantwoordenVerwijderen