vrijdag 18 mei 2018

Puppy.

Als het kan heb ik mijn Kerstkaarten alleen op donderdag op mijn blog, zo midden in de lente vind ik het eigenlijk niet kunnen om ze langer te laten staan, vandaar op vrijdag meestal ook een berichtje van mij.

Vrienden van ons krijgen een puppy.....aaaaah, lief joh!!
Het is een Zwitserse Senner en hij is bijna oud genoeg om te gaan verhuizen naar zijn nieuwe gezin, het gezin van onze vrienden.
Natuurlijk verdiend dat een kaartje:
Ik gebruikte de sketch van Sketch Saturday #514
De achtergrond rechthoekjes maakte ik zelf.
De linker is gemaakt met acryl verf, ik heb allemaal blokjes geverft op papier. Daarna heb ik om alle blokjes een lijntje getrokken met een glitterstift.
Het is niet zo heel goed zichtbaar op deze kaart, maar het paste qua kleur wel precies bij het andere achtergrondje......Wat ik maakte met ecoline.
Het hondje op de kaart (Mylo. Zo heet mijn zoon ook, daarom heb ik destijds wat knipvellen aangeschaft van "Mylo and Friends") heb ik geplakt op een wit achtergrondje waar ik eerst een kleurrijke stempel op heb gestempeld.
Het touwtje met strik hoorde bij de sketch en vond ik wel stoer en toch ook lief zo.

Tucker (Zo gaat de nieuwe hond heten) wordt binnenkort verwacht bij onze vrienden dus de kaart kan bijna verzonden worden.
🐶


7 opmerkingen:

 1. Ahhh lief kaartje! Een puppy is altijd schattig en dit wordt uiteindelijk wel een grote hond toch? Dan zijn ze helemaal om op te vreten als ze zo klein zijn.
  Leuk verhaal trouwens over je man met z'n zang, heb m'n raam open gezet, ik vond het prachtig, hihi. Je schreef "die hou ik, die is leuk", ik zou zeggen "blijven houden" ;-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi hoi Daphne,
  Wat een lief kaartje heb je gemaakt voor de eigenaren van tucker
  Mooi achtergrondje!
  Een puppy is sowieso schattig, wij zijn ook zo blij met ons Saartje!
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lief kaartje!
  Ook eindelijk eens tijd gehad om je eerdere blogjes te lezen. Wat heftig allemaal zeg met je buren. Maar zo lief dat je iedereen een passend kaartje heb gestuurd. Een mooi gebaar.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kaartje! Wat attent om met zo'n gelegenheid een kaartje te sturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tucker kan dit kaartje vast en zeker waarderen, net als zijn baasjes denk ik.
  Mooi gedaan!
  Liefs Monique

  BeantwoordenVerwijderen