zondag 17 oktober 2021

Daar gaat hij.....

Een paar berichtjes geleden heb ik jullie de Verjaardagkaart voor Jesse laten zien, met daarop zijn leeftijd. Onder zijn leeftijd heb ik een huisje gestempeld. Ik vertelde jullie in dat bericht dat een kadootje voor Jesse altijd lastg is, maar dat dit jaar alles anders zou zijn. 

Oplettende blogvriendinnen koppelde deze woorden aan het huisje en....... ze hadden gelijk,  Jesse gaat verhuizen!! 

Hij heeft, op zijn verjaardag notabene, een appartement gekocht in Zwolle!! 

Het is 10 minuten met de auto bij ons vandaan, dichtbij een winkelcentrum, vlakbij zijn werk èn met een groot bos voor de deur waar hij met Lila kan wandelen. Als je dan met je hond het huis uit gaat, om in Zwolle te gaat wonen, is dit toch echt de beste plek om naartoe te gaan!🥰 

Jesse is héél blij en wij zijn blij met hem! Hij is ons eerste kind dat uit gaat vliegen en natuurlijk voelt dat vreemd. Komt nog bij dat hij zijn hond Lila meeneemt, wat een extra lege plek geeft, maar wij focussen op het positieve. 

We leven mee, denken mee, helpen mee en genieten mee.  We zijn (bijna) klaar voor de volgende stap in ons leven, het loslaten van ons eerste kind. 

Dat mag ook wel, want (volgende schok!!!!!) :

8 NOVEMBER IS DE OVERDRACHT AL........



13 opmerkingen:

  1. Jaja kleine kindjes worden groot Daphne, dit is een hele stap voor jullie allemaal….gelukkig wel dichtbij dat is zo fijn! Fijne zondag xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah ja zo gaat het en dat is inderdaad even slikken, Daphne
    Maar het goede nieuws is, dat het niet al te ver weg is
    En fijn zo'n zelfstandige zoon!
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, zo gaat het... Maar het is wel een hele verandering, zeker omdat Lila mee gaat! Ook voor jullie andere hondje een verandering.
    Toen onze eerste het huis uit ging, dacht ik dat ik het moeilijk zou vinden, maar het het was gewoon goed!
    Dus je hebt gelijk hoor; richten op het positieve...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. O,o en dat is één (+ hond). Wel fijn dat het zo dichtbij is én dat je weet dat hij een hele mooie plaats heeft weten te bemachtigen. Dat zal voor Floor ook wel wennen zijn Daphne, kunnen jullie steun bij elkaar zoeken. Het went wel snel hoor (vond ik tenminste). Wel knap hoor dat hij het zo zelfstandig regelt allemaal.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Cool voor Jesse, gefeliciteerd met zijn nieuwe woning. Leuk, zo'n nieuw hoofdstuk in jullie gezinsboek. Toen mijn oudste de deur uitging vond ik dat goed voelen,mheel ligisch, hij was er aan toe, maar ik denk dat het anders zal voelen als mijn jongste gaat uitvliegen; vervelend voor hem dat de woningmarkt nu zo krap is, maar ik krijg nog wat extra tijd zo.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh wauw wat een geweldig nieuws! Nou, ik bedoel niet dat hij het huis uit is, maar meer dat hij iets kon kopen! Jee, wat een buitenkans dan! En zeker is dat wennen voor jou. maar hij heeft er vast heel veel zin in! EN gelukkig is het dichtbij!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. O, wat leuk om te lezen! Tegenwoordig is het o zo moeilijk om ook maar ergens woonruimte te bemachtigen. Dus als hem dat gelukt is, is dat een extra loftuiging waard. En hij gaat zijn eigen weg! Dat is ook goed. Je mag beren trots zijn op hem.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw, wat gaaf voor Jesse. Van harte gefeliciteerd. Wat fijn voor hem want de huizenmarkt is zo lastig momenteel. Heel veel geluk voor hem :-).
    Fijne dag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat zal wennen worden, maar tegelijkertijd een mooie nieuwe stap.
    Succes voor jullie met de voorbereidingen.
    (Ondertussen bedenk ik welke plekken op 10 minuten van jullie huis zijn met winkelcentrum en bos. Ik denk het te weten ;-))

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hey Daphne, ik heb al je gemiste post gelezen en bij het huisje had ik ook al een vermoeden... Je kerstkaart is super tof, ik heb het rendier en de tekst ook.
    Maar terug naar je post vandaag! Bij Aranka ging het ook heel vlug, ze was nog net geen 20... Het is anders, maar nu kan jij ook in Zwolle gaan logeren en het is zo tof om te zien hoe je kind zijn plan trekt. Maar we zijn onmisbaar hoor en ze zullen nog vaak raad vragen. Als Lila er minder is, hebben jullie Floor nog, alsof het zo moest zijn. Een verandering, dat zeker, maar ' go with the flow ' 🍵🕺⚡xx

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Gefeliciteerd!!! Jee dat is zeer spannend en herkenbaar. Maar 10 min van jullie vandaan heerlijk.
    Alleen 8 nov is wel heel snel hihih, maar wel superleuk, wij moeten meer geduld hebben tot vlgd jaar
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat fijn zeg dat Jesse een appartement heeft kunnen kopen. Gefeliciteerd! En dan toch ook nog dichtbij jullie komt te wonen. Het zal even wennen zijn, ook voor hem en voor Lila, maar op een zeker moment is het ook goed wanneer ze uitvliegen.
    Groetjes, Wies

    BeantwoordenVerwijderen