vrijdag 16 september 2022

Hoera, Mylo is jarig

Jullie zijn nogal nieuwsgierig naar mijn bericht van vandaag, dus ik dacht ik plaats het op tijd.  

Vandaag is Mylo jarig en ik maakte, bij zijn kado wat hij van ons krijgt een bijpassende kaart:

Ik gebruikte de HOERA stans, die ik aan de bovenkant net over het randje heb laten vallen, zodat ik een dubbele kaart heb. 
Het dp met de vogeltje komt uit mijn voorraad. 
Ik matte het op donker blauw. 
De slinger, ook uit donker blauw gesneden, heeft precies genoeg vlaggetjes om er "Mylo 20" met sticker letters op te zetten. (20 Jaar, TWINTIG......馃檮, waar blijft de tijd)
De kleine banner voorzien van de gestempelde tekst "jij bent jarig".
Rechts nog 2 hele kleine,  euh..... vlaggetjes (?) waar echt een piepklein hartje op dit, zo lief. 
De fiets is van hout en maakt de kaart compleet.

Ik vertelde laatst al dat Mylo stage loopt in Zwolle. Deze stage plek heeft verschillende locaties en Mylo gaat verschillende keren op een dag van de 1 naar de andere lokatie. 
Hij gaat 's morgens vanaf ons huis met de trein naar Zwolle en dus heeft hij daar geen vervoer. Daarom bedachten mijn man en ik een handig en nuttig kado..........
Mylo krijgt een "stads-fiets" van ons voor zijn verjaardag,  zooooooo leuk bedacht, verwacht hij n贸贸it.........
Zo gezegd, zo gedaan,  wij op zoek naar een mooie, betaalbare fiets. Het hoeft geen dure, beste van het beste fiets te zijn, maar wel een veilige, met goeie banden, remmen en verlichting. 
Na lang zoeken, op Marktplaats en andere plekken op Internet, allemaal in het geheim, want Mylo mocht niks door hebben, vonden we de juiste fiets!! Een herenfiets, alles erop en eraan en betaalbaar.
Het was ondertussen al woensdag, er was ivm werk geen tijd om samen te gaan kijken daarom ging Andy alleen. 
"Als het wat is neem ik hem meteen mee hoor" zei hij. 
"Ja, zeker, doe maar, want hij is vrijdag jarig en ik vind het niet leuk om hem een kado te geven wat hij nog tegoed heeft" (dat gebeurd nog wel eens, dan krijgt hij iets maar mag het zelf uitzoeken, dus krijgt hij eigenlijk niks.馃槤)
Dit was zo leuk bedacht van ons en nogmaals, hij verwacht het n贸贸it, dus wel leuk om het vrijdag ook ECHT te kunnen geven, wat een verrassing zal dat zijn.

De fiets was goed en Andy heeft hem achter in zijn auto meegenomen. 
Hij komt thuis, ik was net binnen terug van Floor uitlaten. 
Andy komt binnen en zegt "Daph, ik heb de fiets, leuk ding, kan hij mooi gebruiken in de stad, ligt achterin, waar zullen we hem neerzetten"?
"In de schuur want daar komt Mylo nooit, doen we er een kleed overheen, leuk, zetten we hem vrijdag in de kamer,  als hij thuis komt ziet hij hem"
Ik loop mee met Andy naar de auto, achterklep open, fiets zit een beetje opgepropt in de auto, samen halen we hem eruit,  zijn we halverwege horen we ineens achter ons: 
"Wat doen jullie?"

De scholen zijn net weer begonnen, het nieuwe rooster van de kinderen zit nog niet zo in ons hoofd maar juist die dag, op woensdag dus, is Mylo vroeger vrij dan andere dagen.
Challenges "
K&K, Vogels en Hout.
4 SCB, #60, Voor de mannen. 
GCC, #29, Mannenkaart. 
19 opmerkingen:

 1. Haha....weg verrassing! Hopelijk was hij er alsnog wel blij mee ;o)
  Gefeliciteerd en wat een super leuke kaart heb je voor Mylo gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hopelijk is deze supermooie kaart dan toch nog een verrassing voor Mylo.
  groetjes
  Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, dus het was geen verrassing meer zijn kado 馃槉 super mooi kaartje heb je gemaakt. Gefeliciteerd en nog een fijne dag.
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha ha daar gaat je verrassing, maar supergoed idee, Daphne
  En Mylo was vast blij verrast!
  Ook met het kaartje denk ik zo, heel leuk gemaakt!
  Van harte gefeliciteerd met jullie Mylo
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi hi, ik lees het al.. het was meer een verassing voor jullie dat Mylo al thuis was!! Hopelijk had hij de kaart nog niet meteen gezien, was er toch nog iets om hem mee te verassen! Hij is prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, de verrassers werden verrast. Gelukkig had hij je leuke kaart nog niet gezien Daphne. Ik vind hem superleuk met die houten fiets. Gefeliciteerd met de verjaardag van Mylo, fijne dag.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach wat jammer dat jullie gave verrassing in het water viel, maar hij zal er niet minder gelukkig mee zien. Proficiat trouwens met Mylo. Je hebt een superleuke kaart voor hem gemaakt (en die fiets had hij nog niet gezien).
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kaart gemaakt en alsnog gefeliciteerd met Mylo. En wat een leuk verhaal over de verrassing die waarschijnlijk geen verrassing meer werd. Haha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met Mylo!
  Wat een leuke verrassing bedachten jullie voor hem. Hij kwam alleen iets te vroeg thuis. Ik moest wel lachen om je verhaal ;-). Leuke kaart maakte je voor hem!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hi Daphne. Allereerst nog gefeliciteerd met jullie zoon! W谩t 'n verhaal, denk je alles voor elkaar te hebben...馃ズ Hij zal er toch wel blij mee geweest zijn h猫. Je hebt een fantastische kaart voor hem gemaakt, zo leuk gedaan!
  Fijn weekend gewenst.
  GROET, Wilma.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een super leuke kaart voor Mylo. Mooi passend bij jullie verrassing die dus geen verrassing meer was. Weer een leuk verhaal om nog heel lang op verjaardagen te vertellen.
  Groetjes van Henri毛t

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nog van harte met de verjaardag van Mylo. Haha, geen verrassing, want betrapt! Maar waarschijnlijk t贸ch, want wat een gaaf en praktisch cadeau! Je kaartje is dan ook heel toepasselijk. En wat leuk dat je meedoet met onze challenge bij Knutsels en Kadootjes, dankjewel.
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. waha daar ging jullie verrassing! Maar al met al zal het kado goed ontvangen zijn, je maakte er een mooie kaart bij.
  Nog bedankt voor het leuke kaartje dat ik mocht ontvangen voor mijn verjaardag.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Nog gefeliciteerd met de verjaardag van Mylo. Mooie felicitatiekaart heb je voor hem gemaakt. En mooi passend bij het cadeau. Daar ging dus jullie verrassing 馃榾. Maar evengoed zal het een verrassend cadeau zijn geweest waar hij veel plezier van zal hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oepsie oepsie, wat vreselijk jammer nou dat Mylo daarnet aan kwam!
  Hartelijk gefeliciteerd en jullie cadeau is top. En de kaart niet minder...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gave kaart, heel toepasselijk. Leuk detail, die vaantjes met hartjes aan de zijkant. Maar o, wat jammer van de verrassing!
  Nog gefeliciteerd met je zoon, ja, het gaat allemaal zo hard....

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Prachtige kaart heb je voor hem gemaakt.
  Hahahaha alles zo goed gepland en op het laatst toch nog ontdekt waar jullie mee bezig zijn.
  Grappig hihihihi, sorry...
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hey Daphne,
  Wat een gave kaart, erg mooi geworden. Wat een leuk idee van de fiets, jammer dat de verrassing niet helemaal gelukt is. Ik moest er wel even om lachen, sorry.
  Fijne dag.

  Lieve groetjes,
  Emily

  Lieve groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen