woensdag 15 januari 2014

Arme, arme Pipo Wagen (up-date)

Ineens is het 15 januari en zie ik tot mijn grote verbazing dat ik al bijna 2 weken niet in bloggersland ben geweest.

Ik leg het even kort uit:
Het ontbreekt mij een beetje aan inspiratie!! Ik verzin wel wat leuke dingen, maar of het lukt niet, of het gaat niet, of het past niet of het wil niet! Herkennen jullie dat?

Bij onze buren, aangrenzend aan onze tuin, komt een nieuw gebouw te staan. Daar zijn al weken en weken bouwvakkers bezig en om er goed bij te kunnen gebruiken ze onze tuin als doorloop of als opslag.
De Pipo wagen hebben ze (geheel zonder gevoel) aan de kant gedrukt!! De arme wagen staat nu dus, tussen alle rommel, rotzooi en bouwmaterialen in, heel verdrietig te zijn.
Ik heb zo met hem te doen.......
Kijk nou toch eens, hoe zielig......
En zo staat hij al weken hoor, wat zeg ik.....al maanden!! Het arme ding.
We hebben nog wel geprobeerd om de moed erin te houden, een beetje gezelligheid binnen te creëren, maar nee.......het gevoel is er niet, wat vinden jullie?

Onze hele tuin ligt nu in puin (letterlijk en figuurlijk, hi hi), maar we hebben wel plannen.
Ooooooooh, we komen om van de plannen.
Er staat een hele lange, grote, hoge, bruine muur in onze tuin nu (voorheen stond er op die plek een schutting) en daarom willen we in het voorjaar (of als de bouwers klaar zijn) onze hele tuin gaan veranderen.
We willen ergens anders een zitje gaan maken, de Pipo wagen krijgt een heel mooi, prominent plekje en we willen struiken en hekjes gaan verzetten, zodat wij straks weer lekker, gezellig en met privacy kunnen zitten in onze fijne tuin.
                                                
Nou zou Daphne Daphne niet zijn als ik ook weer een positieve draai geef aan al deze bouw toestanden......
Er staat een grote container naast onze tuin waar al het afval (hout enzo) in gegooid wordt er daar loop ik natuurlijk regelmatig even langs.........
Laatst lagen daar een paar mooie pallet stukken in, niet te breed, niet te groot, maar helaas ook niet te schoon, whahahaaaaa.
Mijn man zag mij aan komen lopen met 3 van die dingen, "wat moet je dáár nou weer mee" vroeg hij.
Nou, ik zie daar dus wel wat leuks in. Ik wil ze omgedraaid ophangen, zodat je 3 leuke plankjes heb waar je wat op kan zetten.
Voor in huis zijn ze te groot, maar straks kunnen ze wel mooi buiten aan mijn hele lange, hoge, bruine muur hangen, gezellig dicht bij mijn steigerhouten tuinmeubels.
Het zal nog even duren, maar tzt zal ik er een foto van op mijn blog zetten (ik ben al wel vast begonnen met schuren en grondverf zie foto.)

Ik denk dat ik nu eerst mijn knutsel hoekje eens op ga ruimen, het is (alweer)  een enorme puinhoop daar en wie weet vind ik tijdens het opruimen ook meteen mijn inspiratie terug ;-)

Tot gauw (hoop ik), liefs, Daphne

17 opmerkingen:

 1. En dat moeten jullie maar goed vinden, dat ze jullie tuin gebruiken? Zielig voor de pipowagen. Komt vast goed met je inspiratie, we herkennen dat allemaal natuuuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja Daph, ik ben ooit eens een schilder tegengekomen en die zei tegen me: Wat, geen inspiratie????? Als je daarop wacht kun wachten tot je een ons weegt. Naar je atelier en ga iets doen, al ruim je de boel maar op. Dus.... opruimen en aan de slag en Pipo gaan we afwerken als het weer mooi weer is want wat ziet hij er gezellig uit.
  kus mam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh dat heb ik ook heel vaak hoor, dan heb je het gewoon te druk of even geen zin. Het komt meestal vanzelf wel weer terug ;)
  Tja, inderdaad jammer hoe je pipo wagen er nu bij staat. Maar in jullie vernieuwde tuin bloeit hij vast weer helemaal op.
  Lieve groet, Rensina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk he pallets , kan je leuke dingen mee doen!
  Die inspiratie komt vast wel weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Always look on the bright sight hè, dat vind ik zo knap! Ik hoop dat je tijdens het opruimen je inspiratie terug vind :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Daphne, goed dat je er ook weer een positieve draai aan kan geven en dat het in je hoofd al weer bruist van de ideeën, ook dat is inspiratie..hihi..Succes met de rommel en hou die positiviteit dan komt alles weer goed ;) Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je bent al op de goede weg door het in ieder geval positief te bekijken. Maar inderdaad gewoon lekker aan de slag gaan en dan komt het wel weer. Jouw creativiteit laat je echt niet in de steek. ik denk dat we heel snel weer mooie dingen van jou gaan zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaw, die arme Pipo wagen....hij is zo leuk!!! En wat een creatief idee met die pallets! :D Wordt vast heel mooi, je tuin!

  Fijne dag! Liefs, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi hoi Daphne,
  ben zeer benieuwd naar het uiteindelijke resultaat!
  Je rekje ziet er al veelbelovend uit!!!
  Groetjes van Daatje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Arme pipowagen, staat er wel erg verloren bij nu.
  Dit moet straks een heel mooi plekje gaan krijgen om het weer goed te maken.
  Ik ben benieuwd naar de tuinplannen, de pallets beloven al veel goeds.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat snap ik dat je geen inspiratie hebt, ligt er een beetje troosteloos bij, maar als ik je plannetjes hoor gaat dat helemaal goed komen! Super ideetje met de pallets!

  Suc6, voor je het weet schijnt het zonnetje weer en zijn de bouwvakker weer verdwenen ;o))

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik hoop dat je tuin mooi opgeknapt wordt door diegene die er gebruik van maakt.....je inspiratie komt wss vanzelf weer terug, creatief zit in je en raak je niet zo maar kwijt, gelukkig

  BeantwoordenVerwijderen
 13. komt wel goed hoor met de pipo wagen Daphne! deze krijgt vast een mooier plekje als alle rotzooi weg is:0) enne je inspiratie komt wel weer...
  grtz Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ja mooi is dat, is ze er gewoon niet... :)
  maar je hebt je zeer nuttig gemaakt, getuige de "geredde" planken, dus dan is het goed. En die mannen begrijpen er natuurlijk weer niks van, tss. En net wat Jolanda zegt, die inspiratie komt echt wel weer. Zo gauw je weer ruimte hebt in je hoekje, want rotzooi is een killer.
  xx en fijne zondagavond en week

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk dat ik dit blog ben tegengekomen, ik wordt eind volgende week ook eigenaar van een pipowagen, waar ik al lang van droom. Mijn eerste idee was om mijn naaiatelier daar in te doen, maar ik denk dat ik mij ga beperken tot schilder atelier en relaxruimte. De mensen maken me bang dat het er heel vochtig zal zijn is dat zo? Ik dacht dat dit niet het geval zou zijn omdat het hele ding toch op wielen staat? Ik verlang in ieder geval erg naar de komst van mijn wagen, en ga er ook zoveel mogelijk over bloggen. In de tussentijd ga ik al jou pipoposts lezen! Succes :)

  BeantwoordenVerwijderen