dinsdag 17 juli 2012

Mylo ATC

Bedankt allemaal voor de reacties op mijn vorige post. Heel erg lief van jullie!!!!!

Omdat onze zoon Mylo heet (spreek het gewoon uit als Mielo) vind ik het leuk om af en toe mijn kaarten (of in dit gevaal mijn ATC-tjes) met het hondje Mylo te maken.
Voordat onze Mylo geboren was wist ik niets van het bestaan van Mylo (het hondje dus), maar nu wel en ik zal je vertellen.......ik vind het een SCHATJE!!!!!! (Mijn "eigen" Mylo is trouwens ook een schatje hoor, maar dat hoef ik als trotse moeder natuurlijk niet te vertellen, hi hi.)

Genoeg nu, ik wil jullie graag wat van mijn ATC laten zien:
De kaartjes liggen een beetje scheef, maar let daar maar niet op......

Ik gebruik (bijna) altijd een basis kaartje en daarop "mat" ik een kleiner kaartje.
De plaatjes zijn knipvellen, maar ik gebruik eigenlijk alleen het onderste plaatje. de komplete dus.
Ik vind ze altijd zo schattig, die plaatjes, dat ik er vanzelf, vaak hele lieve, ATC-tjes van maak.

Links boven geeft Mylo fruit en op mijn onderkaartje een afbeelding van fruit.
Rechts boven geeft hij bloemen weg, die ik met glitter lijm heb bewerkt (op de foto niet goed te zien) en in de hoeken een bloem die ik uit een lintje heb geknipt, hier de roos ook bewerkt met glitter lijm.
Daaronder de "baby Mylo", dus hierop vond ik de voetstapjes wel leuk.
De ATC links onder is een tekst stempel die ik met Versamark en embossing poeder heb gemaakt. Mylo leest daar een (liefdes)-brief, dus ik vond het wel leuk om daar de tekst stempel te gebruiken.
Rechts onder heb ik het onderkaartje met een vlinder embossing folder ge-embost (schrijf je dat zo??) en toen met een vlinderpons nog wat vlinders erop gemaakt.

ATC-tjes maak ik niet meer zo heel erg veel. Dat komt omdat ik steeds meer leuke dingen om te maken tegen kom op verschillende blogs en ik eigenlijk ALLES leuk vind om te doen.......
Maar Mylo is en blijft erg leuk om ATC-tjes (en kaarten) mee te maken.

Tot een volgende keer maar weer.

7 opmerkingen:

  1. hoi daphne
    wat een leuke serie kaartjes met die vrolijke mylo erg leuk en vrolijk!!
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit zijn inderdaad super schattige ATC-tjes. Kende het hondje ook niet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. heb ik ook nog gedaan ja, atc-tjes maken en das idd ook erg leuk om te doen..die van jou zijn ook weer dotjes :-)..knuf peet

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jij bent een creatieve bij met toffe, leuke ideeën!!
    Lieve groetjes, Valerie ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nadat mijn vriend van een jaar het met me had uitgemaakt, kon ik nauwelijks praten zonder te huilen. Ik voelde me verblind en wist niet wat ik moest doen. Ik wist niet of ik hem terug kon krijgen en de angst was ondraaglijk. Ik zocht het internet af en na het lezen van talloze artikelen en websites over spreuken, kwam ik Heer Zakuza nummer + 1 (740) 573-9483 tegen. Ik wilde onze relatie terug en daarom wilde ik ervoor zorgen dat ik alle mogelijke begeleiding en middelen had om dat te doen. Heer Zakuza verzekerde me dat mijn vriend bij me terug zou komen. Dus ik volgde de instructies en plannen die Heer Zakuza voor me had opgesteld en binnen 48 uur waren we weer bij elkaar en we zijn zo verliefd! Ik weet dat het niet altijd zo snel gebeurt, maar Heer Zakuza zei dat hij spreuken effectief zijn en dat deed het ook! Ik ben zo dankbaar en ik kan zeggen dat als je het uitgemaakt hebt en die persoon terug wilt krijgen, Heer Zakuza de beste is! Ik zal nooit vergeten hoeveel hij me heeft geholpen! E-mail hem nu via: lordzakuza7@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen