dinsdag 14 juni 2022

Leuk nieuwtje.

In Februari heb ik, met de kaart voor mijn moeder een top 4 plaats behaald bij Cheerful Sketches. Ik mocht gast designer zijn, wat ik altijd erg leuk vind. Nadat mijn kaart klaar was en ik deze via de mail naar Geesje had opgestuurd kreeg ik een mail van haar terug, met daarin de vraag of ik het design team wilde komen versterken!!!! 

Ik was helemaal overdonderd door deze vraag en heb er eerst een paar dagen over nagedacht. Kon in dit wel? Ik bedoel, als ik het ga doen wil ik het ook goed doen, voor de volle 100%. Past het in mijn drukke leven waarin ik altijd bezig ben,  met gezin, werk, hobby, enz. 

Aan de andere kant....... ik vind kaarten maken heel erg leuk, helemaal als ik een sketch kan/mag gebruiken, wij hebben een poosje geleden een nieuwe printer gekocht waarmee ik weer mooie digi's kan printen en ik heb héél veel spullen om de komende 100 jaar nog kaarten te kunnen maken. 😁

En dus......... heb ik JA gezegd en vandaag mag ik mijn eerste kaart als DT lid laten zien!!

Ik mocht de leuke digi van Stampers Delights voor deze kaart gebruiken.

Ik kleurde het vrolijke meisje met potloden  knipte het uit en plakje het verhoogd op mijn kaart. 
De leuke design papiertjes won ik vorig jaar bij GerJanne toen haar eerste kleinkind geboren werd. Ik had geraden dat hij Jesse zou gaan heten, net als onze oudste en dat had ik goed. (hoeveel geluk kan je hebben, duizenden jongensnamen zijn er?!)😊

Deze kaart stuurde ik naar de dochter van vrienden van ons. Zij is 7 jaar geworden en al een echt dametje. Tijdens het kleuren van deze digi moest ik steeds aan haar denken. De kaart moest dus wel naar haar gestuurd worden. 

Zin om (nog een keer) mee te doen met de challenge?
Hieronder zien jullie de sketch voor deze maand. 
Succes!!


18 opmerkingen:

  1. Hey Daphne, wat een leuk nieuws. Je eerste kaart is alvast een schot in de roos, heel tof in deze pasteltinten. En het plantje is ook leuk. Ik zie met de stempel ook echt een 7 jarig meisje voor me. En zot hé dat Jesse al 1 werd. Waar gaat de tijd heen... Goed dat je jezelf verplicht om mee te doen en om zo je spullen te gebruiken. X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wát leuk voor je Daphne en natúúrlijk kun jij dat! Waar een wil is... Je hebt alvast een mooie start als DT-lid! Lieve kaart voor een meisje van 7. Mooie kleurtjes en fijn ingekleurd, succes!
    Mooie dag gewenst.
    GROET, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldig mooie binnenkomer Daphne.
    Leuke kaart met mooie papiertjes en lieve digi.
    Superleuk dat je onze nieuwe 'collega' bent bij Cheerful Sketches!
    Welkom en een heel fijne tijd bij ons!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou dat is toch leuk nieuws, Daphne
    Wwat een eer om in een designteam te mogen deelnemen
    Het gaat je vast heel goed lukken, dit kaartje is ook zo leuk geworden, mooi met dat leuke meisje en vrolijk dp!
    Fijne dag liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ah, wat leuk! Ik vind het een mooie promotie en denk dat je het ook echt wel kan. Je laat zoveel verschillende kaarten in allerlei technieken en kleurstellingen en stijlen zien.. je hebt het in je!
    Wat is dit ook weer een prachtige kaart!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo Daphne, dat is nog eens een kroon op je werk. Ik weet nog heel goed dat je ooit tegen mij zei:" dat kaartjes maken mam, wat jij doet, dat is echt niks voor mij". Nou ging dat wel om ATC kaartjes dat is waar maar het is toch ook voor jou uiteindelijk, het begin geworden van een hele leuke hobby en wat ben je creatief!! Heel veel succes.
    Kus mam

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Proficiat en veel succes als lid van het designteam.
    Een mooi meisjeskaartje als beginnetje.
    Groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  8. proficiat met je nieuwe job!!! wat leuk.
    En het is een heel lief kaartje voor een zeven jarige dame.
    Liefs Annemarie en Merit

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh, wat bijzonder, ik zag in mijn leeslijst jouw titel van dit blogbericht en ik dacht meteen, o leuk, Daphne zit bij een designteam. En toen bleek dat nog echt zo te zijn ook! Gefeliciteerd, superleuk! Heel veel succes en plezier.
    Je hebt een mooi voorbeeld gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuk nieuwtje Daphne van harte gefeliciteerd, je 1e kaartje ziet er mooi uit. Fijn dat jullie dochter geslaagd is.

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ja.... superleuk dat je in ons team zit van Cheerful. En je kaart is heel erg lief! Mooie uitwerking van de sketch en leuk dat je de papiertjes gebruikt hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat leuk! Mooie uitdaging!
    Je kaart is heel lief. Een echte meidenkaart.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Dat past perfect bij jou Daphne, jij bent dol op sketches en bent er ook een kei in! Deze kaart is dan ook een mooie binnenkomer. Het kleuren gaat je ook goed af,prachtig xx

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hey Daphne, ik ben hier NOG een keer.
    Je reageerde op mijn blog op mijn kaartjes ' just BECAUSE ' en je hoopte dat het een tweede reactie zou zijn, ik heb echter geen andere aan gekregen. Ook niet bij spam, want dat kijk ik altijd na. ☹️

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hey Daphne,
    Ohh, wat leuk dat je bij het designteam gaat. Wat ontzettend stoer van je om te gaan doen. Het gaat helemaal goedkomen, dat weet ik zeker. Deze kaart is sowieso al helemaal gelukt. Wat een plaatje.
    Fijne dag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Gefeliciteerd dat je designer mag zijn bij Cheerful Sketches, je eerste kaart is mooi geworden en wat heb je het meisje mooi ingekleurd. Veel succes en plezier.
    En gefeliciteerd voor Jade, goed gedaan na deze moeilijke schooltijd.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Proficiat, Daphne en ik ben zeker dat je dat hééél goed gaat doen !

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Dit super nieuwtje is mij helemaal ontgaan, las het op een ander berichtje van je, ik dacht nieuwtje wat dan. Van harte gefeliciteerd en geniet er maar lekker van. Ik herken het spannend is dat als ze je vragen he. '
    Ik ga nu gauw naar je eerste DT creatie kijken.
    Deze sketch is heel mooi.
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen