donderdag 30 juli 2020

Weer geen 52 WTC

Vandaag wéér geen kerstkaart voor 52 WTC van mij. 
Mijn blogger is op de vernieuwde versie gezet en ik ben héél erg aan het stoeien. 
Hoe upload ik de foto's erbij,  hoe kan ik een link toevoegen,  enz. 
Met dit berichtje wil ik het uitproberen.
Ik kom er ook niet achter hoe ik een bericht in kan plannen met de vernieuwde versie,  irritant gewoon!!
Vandaag werken, daarna stoei ik weer verder met mijn blog👹.
Fijne donderdag allemaal. 
Tot gauw,  hoop ik.


13 opmerkingen:

  1. Gewoon terugzetten naar de oude blogger Daphne, dat heb ik ook gedaan.
    En dan met een test eens uitproberen hoe de nieuwe werkt.
    Ik hoop dat de kinderziektes er nu uit zijn.
    groetjes en hou je goed.
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Daphne zo niet leuk voor je, ik heb hem terug gezet hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik weet niet of het scheelt of je op je laptop werkt of op een ander apparaat? Ik schrijf mijn berichten op de laptop, het is even wennen de nieuwe versie, maar ze hebben al veel problemen eruit gehaald, het werkt nu best goed moet ik zeggen. Succes hoor ;-).

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou Daphne, ik heb gewoon naar de oude versie terug gezet. Direct! Ik heb geen zin in nog meer veranderingen. Mijn blog is het enige dat al die maanden is kunnen doorgaan en waar ik kracht uit put. Ik wil dus niet zitten knoeien, dus doe gewoon hetzelfde. Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja, het is echt wennen. Op mijn laptop gaat het nu aardig goed,alleen vind ik lang niet alles handiger werken. Het zal op den duur wel wennen. Maar op mijn tablet wil het niet echt geweldig. Dan kan ik bepaalde functies niet vinden e.d. Wanneer ik daarop werk zet ik hem maar weer in de oude versie.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat balen, Daphne. Ik zag er heel erg tegenop, van mij hoeven al die veranderingen niet zo, maar op de laptop vond ik het prima te doen. Eigenlijk niet veel anders dan de oude versie, dus daar was ik wel blij mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hey Daph, jammer dat ik nu niet even langs kan komen. Het is namelijk echt niet moeilijk! Maar het scheelt denk ik wel op welk apparaat je werkt. Ik schrijf mijn berichten altijd op mijn laptop en dan valt het reuze mee. Gewoon alles proberen, dan wijst het zich eigenlijk vanzelf.
    Je kunt het natuurlijk terugzetten, maar 24 augustus is de oude Blogger weg, dus we moeten er toch aan wennen. En als het echt niet lukt kom ik voor 24 aug langs hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi hoi Daphne wat vervelend dat gedoe met blogger, ik ben het met GerJanne eens, het heeft te maken op welk apparaat je je berichten plaatst, persoonlijk plaats ik mijn berichten op de grote computer, mijn gemaakte foto's komen via de cloud binnen, deze download ik en bewerk ze met Paint en dan sla ik ze op in een speciaal mapje op mijn computer. Als ik ga bloggen upload de gewenste foto's in het blogbericht en zet er tekst bij, voorprogrammeren is ook duidelijker op de grote pc, ik denk dat een laptop ook wel werkt, ikheb een tablet maar omdat ik de foto's op de grote pc zet vind ik blogbericht maken op de tablet te omslachtig... hopelijk heb je hier wat aan, de afstand is te groot anders kwam ik je persoonlijk helpen, maar misschien komt GerJanne al....😀
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat vervelend! Ik werk wel met de nieuwe Blogger, maar dan op de laptop. Op mijn telefoon is het niet handig, dan kan ik ook niks wijzigen in vooraf geplande berichtjes, dus daarom liever via de laptop. Heb ik ook meteen mijn fotobewerkingsprogramma en mapjes met foto's bij de hand...
    Hopelijk lukt het jou ook snel om te wennen, want eind augustus moet je wel aan de nieuwe versie....
    Succes! grtz Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ook juist ontdekt. Hou niet van al die veranderingen, maar het zal weldra niet anders kunnen.

    Lieve groetjes, Tinne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoe gaat het Daphne? Lukt het al met de nieuwe blogger. Mijn tip vorige week was een slechte, want ik had niet door dat het op 24 augustus voor iedereen moet. Maar door het mailtje van Ina heb ik het toch geprobeerd. Nu al een week en het lukt me, in het begin met wat vloeken, maar nu heb ik het door.
    Ik hoop dat jij snel weer iets kan plaatsen. ☀️☀️

    BeantwoordenVerwijderen