vrijdag 7 juni 2024

Geniet, jij bent jarig

Volgende week is onze camping vriend (we noemen hem"Opa") jarig. Deze mensen kennen wij al 17 jaar. We hebben elkaar leren kennen op de vorige camping en zijn, met z'n allen naar deze camping gegaan. Opa en oma staan samen met hun dochter, schoonzoon en 2 kleinkinderen verderop (iedere op hun eigen plek, met hun eigen caravan). We hebben veel contact maar "overlopen" elkaar niet. Vroeger, toen de kinderen klein waren en allemaal nog meegingen naar de camping waren ze de hele dag samen. Vooral vissen was favoriet en Opa was altijd de man waar ze naartoe gingen als er iets gedaan moest worden met de hengel. 

Ik maakte gisteren deze kaart voor hem. 
Het plaatje van de caravan was mijn uitgangspunt.
Regenboog DP past goed, want de regenboog is soms heel mooi te zien hier op de camping. 
Het DP met de takjes omdat ze een hegje hebben waar ze lekker achter kunnen zitten, uit de wind en die regelmatig gesnoeid wordt. 
Onder het flapje zit een taart verstopt, want er is altijd koffie met iets lekkers erbij. 
Het kleine flapje kan omhoog en daar is ruimte voor een persoonlijke tekst. 
De taart is nu ook helemaal zichtbaar. 
En als je dan het laatste stukje open maakt zie je de vele vissen. 
Zoals je ziet hebben de kinderen al beet, er zwemt nog genoeg rond en aan de volle emmer te zien hebben ze ook al genoeg gevangen (ze gooiden de vis altijd meteen weer terug hoor, dus die emmer klopt niet helemaal😊)
Bij de emmer en de vis die net uit het water wordt gehaald plakte ik nog wat "waterdruppels".
De Nederlandse tekst omdat wij vakantie vieren in Nederland. 
Samen met een tegoedbon (van de viswinkel hier uit de buurt😁) zal Opa op zijn verjaardag deze kaart vinden in zijn voortent. 
Challenges:
K&K, Bingo, middelste rijtje horizontaal (Enameldots, Takjes, Vissen) 2de inzending
DAK, #90, Animals. 









13 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige, persoonlijke kaart heb je gemaakt voor de jarige. Leuk zoals er dan vriendschappen ontstaan op een camping.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gave kaart voor "opa". Je hebt alle persoonlijke dingen verwerkt (al weet ik niet of dat door iedereen opgemerkt zal worden).
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke kaart Daphne. Dat zal hij vast heel leuk vinden. Kus mam

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuk kadootje dit, dit zal wel heel goed in de smaak gaan vallen bij Opa. Je hebt er goed over na gedacht, en het is prachtig geworden. Bedankt dat je meedoet met onze bingo challenge bij Knutsels en Kadootjes. Groetjes Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie kaart. Erg leuk al die persoonlijke details die je erop verwerkt hebt. Dit blijft ook een heel leuk kaartmodel.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ontzettend leuk verhaal achter je kaart! En mooi doordachte kaart. Heel persoonlijk, dat zal Opa heel erg waarderen. Dat is het leuke van een vaste staanplaats, dat je een beetje familie wordt!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtige kaart! Ik zie al die jaren voor me dat iedereen aan het vissen is en bij Opa terecht kunnen voor een nieuw haakje of draad uit de knoop halen. Dat zijn dierbare jaren met dierbare mensen.
    Ik heb even terug gelezen. Je hebt het er maar druk mee maar ook prachtige kaarten gemaakt. Jouw bakkerskaartje staat hier nog te pronken hoor. Nogmaals bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel leuke en persoonlijke kaart is het geworden, mooi!
    En weer een goede bingo, bedankt voor het nogmaals meedoen bij Knutsels en Kadootjes.
    grtz Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hey Daphne,
    Wat een mooie persoonlijke kaart maakte je voor opa. Wat een gave vorm heb je gemaakt. Heel erg tof.
    Fijne dag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Super de superleuk! Wat leuk voor 'Opa' en ja... soms krijg je zulke leuke contacten op een camping. Maar ook fijn dat het niet tè is, want daar ben ik dan altijd weer een beetje benauwd voor...
    Maar je kaart is fantastisch!

    BeantwoordenVerwijderen