zaterdag 29 december 2012

Flesje Port

Mijn lieve vriendinnetje is jarig geweest (vlak voor de Kerst, maar ik wilde jullie het kadootje nog laten zien) en ik wilde niet met lege handen aankomen bij haar.
Ze is gek op een lekker glaasje Port en dus kocht ik een fles 10 jaar oude Port voor haar en pimpte die een beetje op......

De achterkant van de fles heb ik gepimpt, de voorkant is origineel gebleven, zodat ze goed kan zien wat er in de fles zit (is over nagedacht zeg maar, hi hi)
Ik heb een stukje grijze karton op maat van het achter etiket geknipt.
Daarop heb ik een paar stempels gedrukt.

Hier een close up.
Op de stempels heb ik een paar poëzie plaatjes (Action) geplakt en de woorden "Friends-Forever". (ooit gekocht bij de Wibra, het zijn kleine magneetjes)
Dat heb ik op de fles geplakt en daaroverheen heb ik een stukje doorzichtige stof geplakt (dit geeft een heel mooi, feestelijk effect)
De stof heb ik geknipt met een kartel schaar en net iets groter gedaan dan het stukje karton.
Op de dop heb ik een tekst rondje geplakt met in het midden een houten hartje. De randjes heb ik een beetje bewerkt met een inkt kussentje.
De hals van de fles heb ik nog een beetje versierd met een stukje raffia touw en een glimmend donker bruin lintje met daaraan een paar kralen. (dit is eigenlijk een vliegen gordijn, heb ik gekocht bij Tuinland, in de koopjeshoek. Heel erg leuk, want ik heb echt heeeeeel veel lint en mooie kralen voor heel weinig geld!!)
 
Ik had nog nooit een fles gepimp, maar ik vond het erg leuk om te doen.
De fles heeft een paar dagen onder de Kerstboom gestaan van mijn vriendin, ze vond het zo mooi.
Uiteindelijk heeft ze hem open gemaakt, maar als hij leeg is gaat ze hem zeker bewaren zei ze, lief he?!
 
Morgen nog een fijne rustige dag.
Daarna is het alweer oudjaar.......SPANNEND hoor.
 
Geniet van de zondag en tot gauw,
Daphne

6 opmerkingen:

  1. Dit wordt een heel speciale fles port!
    De port zal opgedronken worden en de fles zal er eentje worden om te houden!
    Ik wens jou en je familie een fijn eindejaar en een vreugdevol begin!
    Liefs, Valerie ♥

    BeantwoordenVerwijderen

  2. Daphne wat zal je vriendin hier blij mee zijn. Erg leuk cadeautje, en ik zou er ook blij mee zijn. Altijd handig om toch een beetje etiket zichtbaar te houden.
    goed uiteinde en veel gezondheid voor 2013
    xoxo Dana

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heb je die fles leuk gepimpt Daphne!
    Nog een hele fijne jaarwisseling!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een leuk & origineel idee Daphne! is weer eens wat anders:0) Ik wens je ook een hele fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2013! tot blogs in het nieuwe jaar!
    grtz Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Excellent Post. I would like to share information about the iOS and Android app development Company. When developing for iOS or Android, compliance with platform-specific security guidelines is non-negotiable. Our experienced developers are well-versed in adhering to the stringent requirements set by Apple and Google, ensuring your app meets the highest security standards for app store approval.

    BeantwoordenVerwijderen