woensdag 16 maart 2022

Bedankt en loslaten!!!

Vandaag geen kaart of creatie van mij.

Vandaag laat ik de kaarten zien die ik gekregen heb voor mijn verjaardag:

Donderdag toen ik jarig was had ik een hele stapel liggen!!
Zo gezellig, ik voelde mij extra jarig. 
Er waren zelfs 2 kaarten voor Jade bij, die een dag voor mij jarig is. 
"Wat leuk", zei ze,  "ik ken die mensen niet eens en toch krijg ik zo'n mooie kaart"!!
Bij deze,  lieve blog vriendinnen........ HEEL ERG BEDANKT!! Ik heb ze allemaal opgehangen en voorlopig blijf ik er lekker van genieten.
Gisteren kwamen er nog 2 kaarten binnen🥰, ik ben dit jaar dus lekker lang jarig.

Zondag was onverwachts een,  euh..... "dag die er al heel lang aan zat te komen"
Zondag zijn Jesse èn Lila ineens verhuist. 
Vertrokken naar hun eigen huis. 
Zomaar opeens, precies zoals het past bij Jesse😉.
Het moest NU gebeuren. 
Bench ging meteen mee.....
Toen wij aan het inpakken waren was Lila helemaal van slag (die honden voelen dat meteen aan)
Ze liep heen en weer te rennen,  van binnen naar buiten, zo bang dat Jesse weg ging zonder haar. 
Jade heeft een poosje met haar in haar armen (ze weegt 25 kilo!) over het hek hem gekeken wat wij aan het doen waren......
's Avonds kregen wij een appje.
Nadat Jesse het kleed waar Lila altijd op ligt,  haar eigen kleed dus,  op de bank had gelegd viel ze in een diepe slaap,  doodmoe van de spannende dag. 

En ik....... ik voel mij een beetje.......tja.......
Ik vind het héél erg leuk voor Jesse, dat hij een stap verder gaat in zijn leven, het hoort ook zo te gaan, kinderen vliegen uit en dat is goed. 
En toch......het voelt raar in mijn buik, het doet zelfs een beetje pijn, ik ben niet meer kompleet, ik mis hem terwijl hij er nog gewoon is, dichtbij zelfs, maar toch...... ik kan het niet goed uitleggen,  maar weet nu wel wat "loslaten" betekent en dat voelt best gek.









20 opmerkingen:

  1. Zo, wat een berg kaarten, superleuk!
    Een lastige tijd voor je, het went vast snel en het heeft ook voordelen: minder aardappelen schillen, minder wasgoed (vooral dat!) en.... nu kun je bij je zoon op visite en heb je echt elkaars aandacht. Sterkte, het zal toch een stuk stiller zijn om je heen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Daphne, wat een stapel mooie kaarten heb je mogen ontvangen voor je verjaardag. Was elk land maar zo gezellig als blogland ;) Tja, weten dat iets eraan zit te komen is toch anders dan wanneer het gebeurt. Sterkte met wennen, geef het op je gemak een plaatsje en dat komt zeker goed.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je hebt heel veel kaarten mogen ontvangen voor je verjaardag en dat is altijd leuk die echte post.
    Geniet er nog maar lang van.
    Ja dat gevoel van loslaten heb ik ook al 2 keer doorgemaakt, ik begrijp je helemaal. Ook mijn kinderen wonen heel kortbij, maar toch het voelt anders.
    Het is nog even wennen, maar alles komt goed hoor.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hi Daphne. Je maakt hele mooie creaties, ik ga je volgen. De theekaart is helemaal leuk met het schudgedeelte en de thee daarin! Ook de creatie voor jullie 'sweet sixteen' is heel origineel en mooi. Je bent lekker verwend met alle post, geeft 'n extra dimensie aan de dag! Dat blijft nog even nagenieten... Fijne dag vandaag.
    GROET, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey Daphne,
    Wat een mooie kaarten heb je allemaal gekregen, zag die van mij erbij liggen. Echt heel erg fijn. Oei, ja, ik snap direct dat het lastig is dat Jesse ineens wegging. Maar hij is er nog :-) Loslaten betekent niet dat je iemand kwijtraakt. Loslaten betekent dat je iemand de ruimte geeft zijn eigen ding te gaan doen, los van jou. De onzichtbare band blijft gewoon intact, alleen laat je die iets langer worden (zoals bij een hondenriem ;-) ).
    Fijne dag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk toch al die kaartjes.
    Tja ineens gaat er eentje de deur uit, het is wennen maar dat zal wel lukken. Dan krijg je ineens een telefoontje mam hoe moet ik dit of dat klaarmaken? 😀 Zo ging dat bij ons regelmatig tegen etenstijd.
    Sterkte ermee.
    Groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat leuk dat je zo verwend bent met kaarten....en dat blijft nog even, want die van mij komt eraan! Ik ben eindelijk uit isolatie en heb de kaart vandaag op de post kunnen doen.
    Ja, het is wennen...stil in huis opeens. Maar het hoort erbij en ze komen vast nog vaak aanwaaien samen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. 💜💜♥️♥️. Het gaat wennen Daph. Dikke kus mam

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Komt allemaal goed !!!!
    Leuk al je kaarten !!!
    Groeten Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ook bij jullie is het een intense tijd lees ik. Ik ben je verjaardag niet vergeten en hopelijk heb je mijn mailtje kunnen lezen. Er is gewoon geen kaart gemaakt en opgestuurd, het was hier zo druk. Maar ik maak het zeker nog wel eens goed. Ik lees dat je nageniet van je verjaardag, maar vandaag blijf je een beetje leeg achter....Heel begrijpelijk, maar zoals anderen ook zeggen, als je elkaar in de toekomst gaat zien, gaat het meer Quality time zijn. Aranka's kamer ging naar Moriander, maar ze komt elk weekend ongeveer 2 à 3 nachten logeren en soms in de week ook nog een keer. Ik maak dan voor haar een gezellig plekje in de living, waardoor ik haar nu eigenlijk veel meer zie dan dat toen ze hier woonde. Toen was ze vaak weg of op haar kamer. Ik had er niet zoveel last van toen ze uit het huis ging omdat er nog 3 rondlopen. Maar ik denk dat ik het bij mij jongens wel moeilijk ga hebben.... Maar dat is voor over 10 jaar! Xxx groetjes xx

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ah.... wat veel kaarten! EN de mijne zie ik niet eens staan. Of heb je hem al ontleed om na te maken?? ;-)
    En ja, zo gaat dat. Ik weet het. Loslaten kan echt even pijn doen. Maar dat komt helemaal goed. Je krijgt een andere verhouding met elkaar en dat kan zo verrijkend zijn! Echt leuk! Dus nog even doorbijten en het komt helemaal goed, zeker weten!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Jij ben ook zo verwend met een grote stapel post Daphne zo leuk echte post. En we genieten er nog lang van na. Begrijp zo goed hoe jij je voelt als kinderen het huis verlaten. Je weet het is de natuurlijke gang van zaken maar toch.... het blijft wennen maar het komt goed. Ik kijk uit naar de dag dat mijn dochter zegt we komen terug naar Nederland.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat n mooie verjaardag had je lekker verwend ook
    Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag hoor XX
    Groetjes Epie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een stapel post... zo leuk. Alsnog een fijne verjaardag! Ik kan het me nog niet voorstellen hoe het is om je kids te zien vertrekken, daar ben ik gelukkige nog wat jaren van gespaard. Groetjes Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Heerlijk zo'n grote stapel met verjaardagspost. Jammer dat dat gedoe toch weer roet in het eten gooide. Arme Lila, dat zal stress gegeven hebben voor het beestje maar als ze haar mensen en haar dekentje heeft zal ze zich vast snel thuis voelen.
    Het is lastig als je kinderen verhuizen, het wordt allemaal heel anders. Bij Gianni ging het langzaam, eerst studeren een uur van hier en kwam elk weekend naar huis. Nu woont en studeert hij 2 uur en een kwartier van huis en zien we hem maar af en toe. Je went er wel aan maar het duurt even.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat fijn zo'n mooie grote stapel verjaardagskaarten
    Je was echt jarig dus!
    Tja ik kan me zo goed voorstellen dat het moeilijk is om je kind los te laten, ik heb dat ook 4 keer gedaan en het viel bij geen enkele mee, maar het went ook wel en als je ziet hoe zelfstandig ieder kind dan weer is, ben ik supertrots!
    Lila zal haar plekje ook daar vinden, wat zijn honden toch gevoelig he, dat verrast mij ook steeds...
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik denk dat vooral het 'opeens/onverwachte' je parten speelt en dat kan ik me indenken ook! Als er een datum is, dan reken je daarmee. Best moeilijk lijkt me dit en ik hoop voor je dat het snel went. En Lila, de schat, mis je natuurlijk ook...

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Dat valt niet mee dat loslaten! Gelukkig woont hij niet ver weg. Een kopje koffie en een gezellig praatje zijn dichtbij.
    Wat ben je heerlijk verwend met al die kaarten!

    BeantwoordenVerwijderen